تهیه و طراحی منوی غذایی در سفارش آنلاین غذا گرگان

تهیه و طراحی منوی غذایی در سفارش آنلاین غذا گرگان
در سفارش آنلاین غذا گرگان طراحی منوی رستوران یک تخصص کاملا علمی است که اطراف آن کتاب های متعددی نوشته شده و اصول آن در دانشگاه های معتبر جهان تدریس می شوند . اصول اساسی و مهم طراحی منوی سفارش آنلاین غذا گرگان بر پایه یک سری قوانین است که اگر این قوانین درست و صحیح رعایت نشوند ، طراحی منوی غذاها مشکلات زیادی را برای رستوران به وجود خواهد آورد .در سفارش آنلاین غذا گرگان برخی از مهم ترین اصول علمی و بین المللی طراحی منوی رستوران و طراحی منوی فست فود بدین شرح می باشند :

در سفارش آنلاین غذا گرگان همگن بودن مواد اولیه از لحاظ انبارداری و پخت ، استفاده از ظروف مشترک برای حداقل ۳ غذا به ازای هر ۱۰ عدد غذا ، سرعت سرویس دهی یکسان حداقل ۹ غذا به ازای هر ۱۰ عدد غذا ، استفاده از کارگرهای مشترک برای ۸ عدد غذا به ازای هر ۱۰ عدد غذا ، استفاده از ماشین آلات مشترک برای هر ۵ عدد غذا به ازای هر ۱۰عدد غذا ، میانگین پرتی زیر ۱ درصد برای کل منوی غذایی رستوران و فست فود ، قابلیت تبدیل برخی غذاها به غذاهای دیگر ۶ عدد به ازای هر ۱۰ عدد غذا ، سفارش آنلاین غذا گرگان به این نکته اشاره زیادی کرده که ایجاد فضای مناسب برای غذاها با رعایت صحیح مسیر خط تولید ، دسترسی از نزدیک ترین مسیر به منبع سرویس دهی و …
که البته این فرمول ها به لحاظ علمی و تخصصی در هر کدام از رسته های شغلی رستوران سنتی ایرانی ، رستوران بین المللی ، رستوران محلی ، رستوران فرنگی ، فست فود بین المللی ، فست فود ایرانی و یا ترکیبی از همه آنها متفاوت و متغیر می باشد .
بنابراین در سفارش آنلاین غذا گرگان اگر کلیه این موارد و انواع موارد مشابه دیگر درست و اصولی رعایت نشود ، باعث بر هم زدن مسیر استاندارد خط تولید ، افزایش تعداد نیروهای استخدام شده ، کاهش سرعت سرویس دهی ، کاهش کیفیت سرویس دهی ، تحمیل هزینه های اضافه ، تحمیل هزینه های اضافی آب و برق و گاز ماهیانه ، ایجاد پرتی بیش از حد مواد اولیه و در نهایت نارضایتی مشتریان خواهد شد و شکست سنگینی را در پی خواهد داشت .
بنابراین در سفارش آنلاین غذا گرگان طراحی منوی رستوران و طراحی منوی فست فود حرفه ای دلخواه و سلیقه ای نیست و علم و اصول تخصصی مربوط به خود را می خواهد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *